Terje Tandberg Logo Blue

Lansering av ny MAN i Bilbao Spania

4 mnd. før lanseringen av den nye MAN var vi på VIP visning i Tyskland og bestilte bil. Tidlig på sommeren 2019 fikk vi en forespørsel om vi ville være med på en tidlig VIP visning av den nye TGX til MAN som egentlig ikke skulle lanseres før i februar 2020. Det var kun 10 stykker som fikk denne muligheten i Norge. Det ble litt diskusjoner på «kammerset» for hvem som skulle være med. Vi endte opp i enighet og fant ut at dette var en verdig avslutning på Terje sin karriere og avrunding mot pensjonisttilværelsen.

Dette ble en helt super tur med visning av en like super bil. Vi er blant de ti første i landet som har forhåndsbestilt bil. Denne skulle egentlig være her i mai, men på grunn av Koronaviruset er den noe utsatt og vil nok tidligst komme hit i slutten av august begynnelsen av september. Vi gleder oss.

Lansering av den nye TGX MAN på en VIP forhåndsvisning i Tyskland.

Som dere leser ovenfor hadde vi en diskusjon på «kammerset» og hvem som skulle være med på VIP forhåndsvisningen av den nye MAN TGX, og Terje vant den gangen. Og må innrømme at jeg var litt «såret og vonbråten» for at jeg ikke fikk være med. Det var derfor svært gøy at Haakon Førde fra Tranportmagasinet ringte og lurte på om jeg ville har jobb som journalist for de under den offisielle avdukingen i februar i Bilbao i Spania. Det tilbudet gikk det ikke an å takke nei til, og i denne lenken kan dere se resultatet!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email