Terje Tandberg Logo Blue

Lastebiltransport & Bilpark

Ring oss om du har spørsmål om våre tjenester eller om du ønsker å legge igjen en prisforespørsel!

lastebiltransport

Terje Tandberg Transport AS er et anerkjent firma som har tilholdssted på Geithus i Modum. Firmaet har drevet med transportvirksomhet siden 1977. Hovedsakelig har firmaet drevet med transport av gods til papirindustrien, men vi spesialiserte oss tidlig på transport av farlig gods i de strengeste klassene (EX II, EX III, og Tank) og er kanskje de i landet med best kompetanse på dette området. I 2012 startet vi opp et eget selskap i Sverige – Terje Tandberg Transport AB, som driver med tanktransport av farlig gods. Vi har også tre kranbiler i drift som kan ta seg av oppdrag som krever kranløft og transport av f. eks båter, lekestuer, containere, byggevarer eller andre ting du vil ha løftet/ flyttet. Vi har også en teleskop-laster som vi leier ut med eller uten fører. Skulle du ha akutt behov for transport av mindre gods så har vi også budbiler (som også er godkjent for transport av farlig gods). Firmaet er et familieforetak hvor Terje Tandberg og sønnen Audun driver bedriften sammen, med god hjelp av meget dyktige medarbeidere og sjåfører.
Vi har en bilpark og utstyr som kan ta seg av de fleste typer transportoppdrag. Og det vi ikke kan løse selv med våre biler, har vi gode samarbeidspartnere som kan løse.

spesialister på transport av farlig gods

Vi har spesialisert oss på transport av farlig gods i de strengeste klassene (EXII, EXIII og tank.) Det vil si at vi har utstyr og sjåfører med spesialopplæring som kan kjøre for eksempel dynamitt, ammunisjon, miner, missiler, eller spesial eksplosiver til forsvars bruk. I de årene vi har drevet med denne type transport har vi opparbeidet oss god kompetanse og er kanskje blant de beste i landet på denne type oppdrag. Vi skreddersyr ofte sikkerhetsopplegg for hver enkelt tur, tar oss av blant annet dokumentasjon, sikkerhetsplaner og intern dokumentert opplæring i henhold til kravene i ADR. I Sverige har Terje Tandberg Transport AB fire tankvogntog (64 tonns) som transporterer en av bestanddelene til slurry, som brukes i bergverksindustrien.
 
Terje Tandberg Transport: Kvalitetsutført transportarbeid med høy fokus på sikkerhet.

Krantransport

Vi har tre kranbiler:  2 stk 32 tonn meter og en 54 tonn meter kran, med rekkevidde fra 21 meter og opptil 29 meter (ca. 600 kg på full kranlengde). Bilene egner seg for stort sett de fleste typer transport og løfteoppdrag av normal størrelse og vekt. Skulle vi ikke ha stor nok løftekapasitet på våre kranbiler så har vi gode samarbeidspartnere som kan ta seg av dette for oss. Vi har også kjørebruer for lasting av maskiner opp til 11 tonn. Trenger du bil til transport eller har du behov for å løfte noe så ta kontakt for et hyggelig tilbud.

Semitrailere

Vi har flere trekkvogner og flere forskjellige typer hengere til disse, alt etter hvilke transportbehov dere har.
Citytralle med skap med full sideåpning (godkjent for farlig gods i den strengeste klassen, EX III inklusiv forenlighet gruppe J). Denne har mulighet for å ha med seg egen påhengtruck for å være selvhjulpen med lasting og lossing. Citytrallen har god lastekapasitet og har god fremkommelighet selv på trange plasser.
Vi har flere skaptraller med full sideåpning som egner seg for de fleste typer transportbehov med lukket lasterom. Disse er også godkjente for transport av farlig gods i de strengeste klassene (EX III inklusiv forenlighetsgruppe J).
Åpen jumbotralle med 6 meter uttrekk. Denne er utstyrt for å kunne kjøre med både lang og bred last. Planhøyde bak scenen er på 90 cm. Hengeren har fjernstyrt siste aksel for bedre fremkommelighet på trange plasser

Skapbil & Henger

Hele settet er utstyrt med Ekeri skap med full sideåpning på begge sider. Dette fører til en mye lettere håndtering ved lasting og lossing av gods, og mindre fare for skader på godset. Bil og henger er utstyrt med Ekeri sin patenterte surreskinne, noe som gjør at man alltid får sikret lasset på korrekt måte med tanke på både sikkerhet og faren for å ødelegge godset. Bil og henger er av nyeste type, og er utstyrt med luftfjæring. Dette gjør at vogntoget i sin helhet er meget skånsomt mot alle typer gods. Både bil og henger er spesialbygget med brannhemmende skap godkjent for transport av farlig gods i de strengeste klassene (EX II inklusiv forenlighet gruppe J).

tanktransport

Vi har fire tankvogntog som kjører farlig gods ut fra Eskilstuna i Sverige. Påbyggene er av typen VM Tarm. Vogntogene går i faste oppdrag med leveranser til bergverksindustrien til forskjellige anlegg i Norge, Sverige og Danmark.

Varebil

Vi har gått til innkjøp av en ny MAN TGE varebil. Bilen er utstyrt med 4-hjulstrekk for god fremkommelighet,  bilen har nyttelast på 890 kg, kan laste inntil 6 stk. EUR pall (80 x 120cm), 14,4 m3 volum, innlasting høyde ca. 170 cm, den er også ADR godkjent, inkludert EXII så den kan transportere eksplosiver eller andre typer farlig gods. Bilen er også utstyrt med blitzere og godkjent skilt for lang/ bred transport og vi kan ta på oss følgebil oppdrag Ta kontakt så løser vi ditt transportbehov på best mulig måte.