Terje Tandberg Logo Blue

60 år med MAN, 3 nye trekkvogner på vei

Vi har bestilt 3 nye MAN TGX 640 trekkvogner som er på veien om ikke så lenge. Bilene er EX III godkjente og skal til daglig kjøre Bitumen som er et bindemiddel i asfalt. I tillegg er disse godkjente for å kjøre eksplosiver av alle typer, både sivilt og militært. På grunn av utfordringer med levering av bilene måtte vi ta biler med GM hytte (halvhøy hytte). Da bilene brukes i langtransport valgte vi for sjåførenes ve- og vel og trekke opp bilene innvendig hos Karl Johan Buur i Danmark og montere store skap i bakveggen. Fler bilder kommer av bilene så snart de er ferdige så følge med….

Første bilen har kommet til Norge. Sjåfør Magnus Grødem som gleder seg til å få den nye bilen har her tatt bilde av bilen sammen med sin vetaran vw boble.
Bilene har påbygg fra Larvik Last & Buss som har bygget verktøyskap, sideskjørt og heldekkende plate over ramme som er lakkert, pusset av riller og har et lag med klarlakk over seg. De har også bygget om bilens dieseltank så den har et volum på ca. 580 liter
Bilene blir profilerte av Text & Design i Hokksund som utfører en detaljer og helt super jobb. Text & Design profilerer alle våre biler. Se detaljene på speilene på bildet.
Alle tre trekkvognene er trekt opp innvendig hos Karl Johan Buur. På spesialoppdrag (unntatt alt lovverke) har våre sjåfører hatt helt opptil 40 døgn med overnatting i lastebilene. Da vi på grunn av leveringsproblemer hos lastebil leverandørene fikk den halvhøye hytten, valgte vi å trekke bilene innvendig hos Buur og bygge store gode skap i bakveggen på bilene. Det midtre skapet er utstyrt med micro- ovn. Ellers er bilene utstyrt med TV og kaffetrakter. Flinke sjåfører fortjener det beste!

I år har vi hatt MAN lastebiler i vårt firma i 60 år! Fler bilder av bilene dukker opp så snart de er klare, og mulig det blir en overraskelse også…? Så følge med på hjemmesiden vår!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email