Bilde av lastebiler

Presentasjon

Terje Tandberg Transport A.S er et anerkjent firma som har tilholdssted på Geithus i Modum.
Firmaet har drevet med transportvirksomhet siden 1977.

Hovedsakelig har firmaet drevet med papirtransport, men i det senere også spesialisert seg på transport av farlig gods. ( EX 2, EX 3, og Tank ). Vi har også to kranbiler i drift. Den ene går i transport for Modum Glassindustri AS, og den andre brukes til transport av vår utleiemaskin , men har også god kapasitet til andre oppdrag.

Vi har et vogntog og en semitrailer som går i papirtransport. ADR bilene (EX3 og Tankbil) går hovedsakelig i transport for Skanexplo AS og frakter EX 3 gods til store deler av Norge og Sverige. I den senere tid har vi også gått til anskaffelse av en teleskop-laster som vi leier ut med eller uten fører. Skulle du ha akutt behov for transport av mindre gods så har vi også en budbil med henger til dette formål.

Firmaet er et familieforetak hvor Terje Tandberg og sønnen Audun driver bedriften sammen, med god hjelp av meget dyktige sjåfører.

Vi har også kapasitet til å påta oss andre transportoppdrag, og er konkurransedyktige på returlass tilbake til Østlandsområdet.

Ta kontakt for et hyggelig tilbud.

Firmaet har to mottoer: Alltid tilgjengelig og alt for kunden

Kvalitetsutført transport. Velg- Terje Tandberg Transport A.S